CARPACCIOtenké plátky hovězí svíčkové s rukolou, panenským olivovým olejem a hoblinami parmezánu | 285,- |
TARTARE DI VITELLOtelecí tatarák s křepelčím vajíčkem a lanýžovým olejem, domácí grilovaný chléb | 299,- |
BRUSCHETTA DI POMODOROsměs rajčat, oliv „taggiasche“ a bazalky servírovaná na grilovaném chlebu, hoblinky parmezánu | 139,- |
BURRATA SU SALSA DI POMODORO FREDDAburrata, studená omáčka z rajčat tomino, domácí bazalkové pesto | 265,- |
TARTARE DI TONNO E MANGOtatarák z tuňáka s mangem a wassabi prachem, pistácie, domácí grilovaný chléb | 320,- |
ANTIPASTO PICCANTE DI GAMBERI ZENZERO E CAROTApikantní krevety s čerstvým zázvorem a karotkou, ochucené mandarinkovou šťávou, podávané s domácím grilovaným chlebem | 299,- |