Maso

TAGLIATA DI MANZO CON RUCOLA, GRANA E OLIO DI TARTUFO (200g)

tenké plátky hovězí svíčkové připravované na lávovém grilu dochucené olejem z bílých lanýžů, podávané na lůžku z rukoly sypané hoblinkami parmezánu

540,-

BISTECCA DI MANZO ALLA GRIGLIA (200g)

biftek z hovězí svíčkové připravovaný na lávovém grilu

540,-

FILETTO DI MAIALE „RANGO“ (200G)

medailonky z vepřové panenky zapečené v jemné omáčce ze smetany, citrónu a parmezánu

345,-

FILETTO DI MAIALE ALLA GRIGLIA IN PARMIGIANO E TAGLIATELLE DI TARTUFO (180g)

grilovaná panenka v parmezánu podávaná s domácími tagliatellami ochucenými hříbkovo-lanýžovým krémem

389,-

RANGO PÁNEV (200g)

restované kousky kuřecího masa, vepřové panenky, hovězí svíčkové, cukety, cibule, papriky a oliv v rajčatové omáčce, panenský olivový olej

329,-

POLLO AI FUNGHI PORCICNI (200g)

steak z kuřecích prsíček připravovaný na grilu, hříbky, smetana

275,-

OMÁČKY

hříbková / pepřová cognac / švestková / tzatziki

65,-