Maso

TAGLIATA DI MANZO CON RUCOLA, GRANA E OLIO DI TARTUFO (200g)

tenké plátky hovězí svíčkové připravované na lávovém grilu dochucené olejem z bílých lanýžů, podávané na lůžku z rukoly sypané hoblinkami parmezánu, černý kampotský pepř

540,-

BISTECCA DI MANZO ALLA GRIGLIA (200g)

biftek z hovězí svíčkové připravovaný na lávovém grilu

540,-

FILETTO DI MAIALE „RANGO“ (200G)

medailonky z vepřové panenky zapečené v jemné omáčce ze smetany, citrónu a parmezánu

345,-

FILETTO DI MAIALE ALLA GRIGLIA IN PARMIGIANO E TAGLIATELLE DI TARTUFO (180g)

grilovaná panenka v parmezánu podávaná s domácími tagliatellami ochucenými hříbkovo-lanýžovým krémem, kampotský černý pepř

389,-

RANGO PÁNEV (200g)

restované kousky kuřecího masa, vepřové panenky, hovězí svíčkové, cukety, cibule, papriky a oliv v rajčatové omáčce, panenský olivový olej

329,-

POLLO AI FUNGHI PORCICNI (200g)

grilované kuřecí prso na bylinkách, hříbková omáčka

275,-

OMÁČKY

pepřová cognac // hříbková // demiglace s lanýžovým olejem // tzatziki dip

65,-