Maso

TAGLIATA DI MANZO CON RUCOLA, GRANA E OLIO DI TARTUFO (200g)

tenké plátky hovězí svíčkové připravované na lávovém grilu dochucené olejem z bílých lanýžů, podávané na lůžku z rukoly sypané hoblinkami parmezánu

409,-

BISTECCA DI MANZO ALLA GRIGLIA (200g)

biftek z hovězí svíčkové připravovaný na lávovém grilu

409,-

BISTECCA DI MANZO ALLA CACCIATORE (200g)

biftek z hovězí svíčkové připravovaný na lávovém grilu s omáčkou ze slaniny, červeného vína, cibule a žampionů

429,-

RIB EYE MANZO CON SALSA AL PEPE E COGNAC (200 g)

hovězí rib eye steak s pepřovou omáčkou provoněnou koňakem

340,-

FILETTO DI MAIALE „RANGO“ (200G)

medailonky z vepřové panenky zapečené v jemné omáčce ze smetany, citrónu a parmezánu

229,-

FILETTO DI MAIALE ALLA GRIGLIA IN PARMIGIANO E TAGLIATELLE DI TARTUFO (180g)

grilovaná panenka v parmezánu podávaná s domácími tagliatellami ochucenými hříbkovo-lanýžovým krémem

289,-

RANGO PÁNEV (200g)

restované kousky kuřecího masa, vepřové panenky, hovězí svíčkové, cukety, cibule, papriky a oliv v rajčatové omáčce, panenský olivový olej

249,-

POLLO IN CREMA DI FORMAGGIO CAPRINO, BARBABIETOLA E CREMA DI PISELLI

steak z kuřecích prsíček na grilu, omáčka z kozího sýra a červené řepy, hráškový krém

189,-

POLLO AI FUNGHI PORCICNI (200g)

steak z kuřecích prsíček připravovaný na lávovém grilu ve smetanové omáčce s hříbky

189,-