Denní menu

Pondělí 19.2.2018

11:00 – 14:00

POLÉVKA – KUŘECÍ KRÉMOVÁ, TOMATOVÁ

  39,-

DÝŇOVÉ GNOCCHI S BAŽANTÍM RAGŮ

115,-
GYROS /GRILOVANÝ DOMÁCÍ CHLÉB, KUŘECÍ MASO, RAJČATA, TZATZIKY, ZELNÝ SALÁTEK/ 109,-

ŽAMPIÓNOVÁ PIZZA

115,-

 

 
  ! TIP ŠÉFKUCHAŘE ! RISOTTO S ČERSTVÝMI CALAMARI A RAJČATY
159,-

Úterý 20.2.2018

11:00 – 14:00

POLÉVKA – HOVĚZÍ VÝVAR,TOMATOVÁ
   39,-
PLACIČKY Z BATATU, ZAPEČENÉ ŽAMPIÓNY S GORGONZOLOU, JOGURTOVÝ DIP  109,-
WRAP PO ASIJSKU, PLNĚNÝ KUŘECÍM MASEM, ZELENINOU A RÝŽOVÝMI NUDLEMI, POKAPÁN HO-SIN OMÁČKOU  109,-
SMAŽENÁ VEPŘOVÁ KOTLETA NA MÍCHANÉM SALÁTU, OPEČENÉ BRAMBORY NA ROZMARÝNU, DOMÁCÍ TATARSKÁ OMÁČKA  115,-

 

 
 ! TIP ŠÉFKUCHAŘE ! RISOTTO S ČERSTVÝMI CALAMARI A RAJČATY  159,-

Středa 21.2.2018

11:00 – 14:00

POLÉVKA – KAPUSTOVÁ, TOMATOVÁ

   39,-
KAPSA PLNĚNÁ BROKOLICÍ A RICOTTOU, CELEROVÉ HRANOLKY   109,-
FARFALLE S KUŘECÍM MASEM A DOMÁCÍM BAZALKOVÝM KRÉMEM   109,-
VE VÍNĚ MARINOVANÝ VEPŘOVÝ ŠPÍZ, SPAGHETTI AGLIO OLIO   115,-
   
! TIP ŠÉFKUCHAŘE ! RISOTTO S ČERSTVÝMI CALAMARI A RAJČATY
  159,-

Čtvrtek 22.2.2018

11:00 – 14:00

POLÉVKA – BROKOLICOVÁ, TOMATOVÁ
  39,-
PROKLÁDANÁ CUKETA, LILEK A RAJČATA, ZAPEČENÉ S MOZZARELLOU, GRILOVANÝ CHLÉB S ROZMARÝNEM  109,-
FUSILLI S HOVĚZÍM RAGÚ, PROVONĚNÉ PERNÍKOVÝM KOŘENÍM  109,-

KUŘECÍ STEAK VE SMETANOVÉ OMÁČCE S KUKUŘICÍ, BRAMBORY PEČENÉ VE SLUPCE

 115,-
   
! TIP ŠÉFKUCHAŘE ! RISOTTO S ČERSTVÝMI CALAMARI A RAJČATY
159,-

 Pátek 23.2.2018

 11:00 – 14:00

POLÉVKA – BATÁTOVÁ, TOMATOVÁ

  39,-
RISOTTO SE SMĚSÍ Z HŘIBŮ, ZJEMNĚNÉ SMETANOU  109,-
GNOCCHI S KLOBÁSOU, PEČENOU PAPRIKOU A ZAKYSANOU SMETANOU  109,-
RAGÚ Z KRŮTÍHO MASA A CIZRNY NA KURKUMĚ, JASMÍNOVÁ RÝŽE  115,-
   
! TIP ŠÉFKUCHAŘE ! RISOTTO S ČERSTVÝMI CALAMARI A RAJČATY
 159,-

 

Pro informaci o alergenech kontaktujte obsluhu restaurace.