• cs
  • en
  • de

Denní menu

Pondělí 18.9. 2017

11:00 – 14:00

POLÉVKA – BRAMBOROVÁ , TOMATOVÁ 
38,-
SPAGHETTI ALLA PUTTANESCA /ančovičky, kapary, černé olivy, rajčata, tomat.omáčka, chilli, česnek/ 109,-
KRKOVICE NA GRILU S HŘÍBKOVOU OMÁČKOU, OPEČENÉ BRAMBORY 115,-
PIZZA „RUCOLA“
115,-
   
! TIP ŠÉFKUCHAŘE ! SOTÉ STROGANOV Z HOVĚZÍHO MASA TOP BLADE – PLEMENO BLACK ANGUS (ŠUNKA, ŽAMPIÓNY, KYSELÁ OKURKA, HOŘČICE, BÍLÉ VÍNO, SMETANA), JASMÍNOVÁ RÝŽE, BABY KAROTKA DUŠENÁ NA MÁSLE
149,-

Úterý 19.9. 2017

11:00 – 14:00

POLÉVKA – KUŘECÍ KRÉM, TOMATOVÁ 
38,-
RESTOVANÉ FAZOLOVÉ LUSKY S MLETÝM MASEM, ZAPEČENÉ SE SMETANOU A VAJÍČKEM, OPEČENÉ BRAMBORY
105,-
FARFALLE S LOSOSEM, OMÁČKOU Z HRÁŠKU A ZAKYSANÉ SMETANY, DOPLNĚNÉ BABY ŠPENÁTEM
139,- 
VEPŘOVÁ LÍČKA NA ČERVENÉM VÍNĚ PO BURGUNDSKU, BRAMBOROVÉ PYRÉ
115,-
   
! TIP ŠÉFKUCHAŘE ! SOTÉ STROGANOV Z HOVĚZÍHO MASA TOP BLADE – PLEMENO BLACK ANGUS (ŠUNKA, ŽAMPIÓNY, KYSELÁ OKURKA, HOŘČICE, BÍLÉ VÍNO, SMETANA), JASMÍNOVÁ RÝŽE, BABY KAROTKA DUŠENÁ NA MÁSLE
149,-

Středa 20.9. 2017

11:00 – 14:00

POLÉVKA – LOSOSOVÁ, TOMATOVÁ
38,-
PENNE S PARMSKOU ŠUNKOU A BROKOLICÍ VE SMETANOVÉ OMÁČCE
109,-
GNOCCHI S KRÁLIČÍM RAGÚ
115,-
KUŘECÍ STEAK V BROKOLICOVÉ KRUSTĚ, GRATINOVANÉ BRAMBORY SE SMETANOU A TYMIÁNEM 109,-
   
! TIP ŠÉFKUCHAŘE ! SOTÉ STROGANOV Z HOVĚZÍHO MASA TOP BLADE – PLEMENO BLACK ANGUS (ŠUNKA, ŽAMPIÓNY, KYSELÁ OKURKA, HOŘČICE, BÍLÉ VÍNO, SMETANA), JASMÍNOVÁ RÝŽE, BABY KAROTKA DUŠENÁ NA MÁSLE
149,-

Čtvrtek 21.9. 2017

11:00 – 14:00

POLÉVKA DLE DENNÍ NABÍDKY
38,-
SPAGHETTI S TUŇÁKEM, RAJČATY A ČERSTVÝM TYMIÁNEM
109,-
GRATINOVANÝ KVĚTÁK SE SÝREM, BRAMBOROVÝ ŠTRŮDL 105,-
VEPŘOVÁ KOTLETA SE ŠPANĚLSKOU OMÁČKOU (DEMI GLACE, ČRVENÉ VÍNO), BRAMBOROVÉ ŠIŠKY
115,-
   
! TIP ŠÉFKUCHAŘE ! SOTÉ STROGANOV Z HOVĚZÍHO MASA TOP BLADE – PLEMENO BLACK ANGUS (ŠUNKA, ŽAMPIÓNY, KYSELÁ OKURKA, HOŘČICE, BÍLÉ VÍNO, SMETANA), JASMÍNOVÁ RÝŽE, BABY KAROTKA DUŠENÁ NA MÁSLE
149,-

Pátek 22. 9. 2017

11:00 – 14:00

POLÉVKA DLE DENNÍ NABÍDKY
38,-
RISOTTO S KOUSKY RESTOVANÉ PANENKY A PEČENÉ PAPRIKY, DOCHUCENÉ ČERSTVOU BAZALKOU
109,-
PEČENÉ KUŘECÍ STEHNO (MARINOVANÉ V TANDORI MASALA OMÁČCE), KUSKUS NA KURKUMĚ 109,-
FILÉ Z HALIBUTA V POLENTOVÉ KRUSTĚ, LEHKÝ BRAMBOROVÝ SALÁT S KAPARY A RAJČATY 139,-
   
! TIP ŠÉFKUCHAŘE ! SOTÉ STROGANOV Z HOVĚZÍHO MASA TOP BLADE – PLEMENO BLACK ANGUS (ŠUNKA, ŽAMPIÓNY, KYSELÁ OKURKA, HOŘČICE, BÍLÉ VÍNO, SMETANA), JASMÍNOVÁ RÝŽE, BABY KAROTKA DUŠENÁ NA MÁSLE
149,-

 

Pro informaci o alergenech kontaktujte obsluhu restaurace.