Denní menu

Pondělí 20.11. 2017

11:00 – 14:00

POLÉVKA – HOUBOVÁ, TOMATOVÁ 

39,-

SPAGHETTI S KRÉMEM Z PEČENÝCH PAPRIK A OVČÍM SÝREM PECORINO

109,-
KUŘECÍ STEAK S KRÉMEM Z PÓRKU A SLANINY, VAŘENÉ BRAMBORY S KORIANDREM 109,-

PIZZA SE ŠUNKOU

115,-

 

 

! TIP ŠÉFKUCHAŘE ! 150G JELENÍ BURGER (70% JELENA A 30% VEPŘOVÉ MASO) V HOUSCE SE ZELENINOU A DRESINGEM, OPEČENÉ BRAMBORY S ROZMARÝNEM, LIMETOVÁ MAJONÉZA

149,-

Úterý 21.11. 2017

11:00 – 14:00

POLÉVKA – KAPUSTOVÁ, TOMATOVÁ 

39,-

FARFALLE SE SLANINOU, PESTEM Z ŘECKÝCH OLIV KALAMATA A PEČENÉHO LILKU

109,-

HOUBOVÉ RAGÚ S POLENTOU Z GORGONZOLY

109,- 

VCELKU PEČENÁ MARINOVANÁ KRKOVICE, ZELENINOVÉ RISOTTO (PAPRIKA, RAJČATA)

115,-

 

 

! TIP ŠÉFKUCHAŘE ! 150G JELENÍ BURGER (70% JELENA A 30% VEPŘOVÉ MASO) V HOUSCE SE ZELENINOU A DRESINGEM, OPEČENÉ BRAMBORY S ROZMARÝNEM, LIMETOVÁ MAJONÉZA

149,-

Středa 22.11. 2017

11:00 – 14:00

POLÉVKA – CUKETOVÝ KRÉM, TOMATOVÁ

39,-
VEPŘOVÉ RISOTTO NA ČERVENÉM VÍNĚ, SYPANÉ SÝREM ČEDAR 109,-
LINGUINI S RICOTTOU, CHERRY RAJČÁTKY A RUKOLOU 109,-
MASOVÉ KULIČKY VE SMETANOVÉ OMÁČCE, POKAPANÉ BRUSINKAMI, JEMNÉ BRAMBOROVÉ PYRÉ 109,-
   
! TIP ŠÉFKUCHAŘE ! 150G JELENÍ BURGER (70% JELENA A 30% VEPŘOVÉ MASO) V HOUSCE SE ZELENINOU A DRESINGEM, OPEČENÉ BRAMBORY S ROZMARÝNEM, LIMETOVÁ MAJONÉZA
149,-

Čtvrtek 23.11. 2017

11:00 – 14:00

POLÉVKA – MRKVOVÁ S ČERVENÝM KARI, TOMATOVÁ 

39,-
SPAGHETTI S CALAMARI A RAJČATY, OCHUCENÉ CITRÓNEM  149,-
GNOCCHI S KRÉMEM ZE ŠPENÁTU A BAZALKY  109,-
VEPŘOVÉ KARÉ S OMÁČKOU Z RAJČAT, ČERSTVÉ BAZALKY A ČERNÝCH OLIV, GRATINOVANÉ BRAMBOROVÉ PYRÉ  109,-
   
! TIP ŠÉFKUCHAŘE ! 150G JELENÍ BURGER (70% JELENA A 30% VEPŘOVÉ MASO) V HOUSCE SE ZELENINOU A DRESINGEM, OPEČENÉ BRAMBORY S ROZMARÝNEM, LIMETOVÁ MAJONÉZA 149,-

 Pátek 24.11. 2017

 11:00 – 14:00

POLÉVKA DLE DENNÍ NABÍDKY

39,-
PENNE S GUANCIALE /UZENÁ VEPŘOVÁ LÍČKA/ A ŽAMPIÓNY, DOCHUCENÉ KAPKOU SMETANY  109,-
KUŘECÍ NUDLIČKY SE SEZAMEM A SMAŽENÝMI ČÍNSKÝMI NUDLEMI V SOJOVO-ZÁZVOROVÉ OMÁČCE  109,-
TELECÍ JÁTRA NA CIBULCE A ČERVENÉM VÍNĚ, PEČENÉ BRAMBORY GRENAILLE PROVONĚNÉ TYMIÁNEM  109,-
   
! TIP ŠÉFKUCHAŘE ! 150G JELENÍ BURGER (70% JELENA A 30% VEPŘOVÉ MASO) V HOUSCE SE ZELENINOU A DRESINGEM, OPEČENÉ BRAMBORY S ROZMARÝNEM, LIMETOVÁ MAJONÉZA 149,-

 

Pro informaci o alergenech kontaktujte obsluhu restaurace.