Denní menu

Pondělí 20.8.2018

11:00 – 14:00

POLÉVKA – BRAMBORAČKA, TOMATOVÁ

39,-
VEPŘOVÁ KOTLETA S OMÁČKOU Z OVČÍHO SÝRA A PANCETTY, DUŠENÝ ŠPENÁT115,-
KUŘECÍ PRSÍČKA ZAPEČENÁ SE SÝREM A BAZALKOU, OPEČENÝ BRAMBOR115,-
PIZZA S CUKETOU A BAZALKOVÝM PESTEM119,-
MÍCHANÝ ZELENINOVÝ SALÁT S RAJČATY A PARMEZÁNOVÝMI KRUTONY, DOCHUCENÝ OLIVOVÝM OLEJEM115,-
! TIP ŠEFKUCHAŘE !
150G MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ PANENKY NA JABLKÁCH S KAPKOU CALVADOSU, ROZMARÝNOVÉ BRAMBORY
149,-

Úterý 21.8.2018

11:00 – 14:00

POLÉVKA – TOMATOVÁ
  39,-
CANNELONI SE ŠPENÁTEM A RICOTTOU109,-
DUŠENÉ HOVĚZÍ NA HOŘČICI A WORCHESTRU, MÁSLOVÉ GNOCCHI115,-

ASIJSKÝ KACHNÍ SALÁT S NUDLEMI

129,-

!TIP ŠEFKUCHAŘE!
150G MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ PANENKY NA JABLKÁCH S KAPKOU CALVADOSU, ROZMARÝNOVÉ BRAMBORY

149,-
  

Středa 22.8.2018

11:00 – 14:00

POLÉVKA – TOMATOVÁ
39,-
PENNE S PÓRKEM, RICOTTOU A SLANINOU109,-
KRŮTÍ STEAK SOUS VIDE DODĚLÁN NA LÁVOVÉM GRILU, BATATY NA KARI A RÝŽE119,-
ČOČKOVÝ SALÁT S KUKUŘICÍ A PEČENOU PAPRIKOU, ZJEMNĚNÝ ZAKYSANOU SMETANOU119,-

!TIP ŠEFKUCHAŘE!
150G MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ PANENKY NA JABLKÁCH S KAPKOU CALVADOSU, ROZMARÝNOVÉ BRAMBORY

149,-
  

Čtvrtek 23.8.2018

11:00 – 14:00

POLÉVKA –  TOMATOVÁ
39,-
SPAGHETTI S KUŘECÍM MASEM, MASCARPONE A DOMÁCÍM BAZALKOVÝM PESTEM115,-
GRILOVANÝ STEAK /VEPŘOVÝ DUROC/ NA BÍLÉM VÍNĚ A ŠALVĚJI, BRAMBOROVÉ PYRÉ S CUKETOU119,-
LEHKÝ BRAMBOROVÝ SALÁT S KRŮTÍM MASEM, HRUŠKAMI A MANGEM129,-

!TIP ŠÉFKUCHAŘE!
150G MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ PANENKY NA JABLKÁCH S KAPKOU CALVADOSU, ROZMARÝNOVÉ BRAMBORY

149,-
  

 Pátek 24.8.2018

 11:00 – 14:00

POLÉVKA – TOMATOVÁ
39,-
FARFALLE S BABY ŠPENÁTEM A OMÁČKOU ZE SUŠENÝCH RAJČAT, SYPANÉ BALKÁNSKÝM SÝREM109,-
GRILOVANÁ KUŘECÍ PRSA S VIŠŇOVOU OMÁČKOU, BRAMBOROVÉ ŠIŠKY

115,-

ZELENINOVÝ SALÁT S RÝŽÍ A UZENÝM TOFU S CITRONOVO-MEDOVOU ZÁLIVKOU119,-
!TIP ŠÉFKUCHAŘE!
150G MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ PANENKY NA JABLKÁCH S KAPKOU CALVADOSU, ROZMARÝNOVÉ BRAMBORY
149,-
  

 

Pro informaci o alergenech kontaktujte obsluhu restaurace.