Denní menu

Pondělí 18.6.2018

11:00 – 14:00

POLÉVKA – ŽAMPIONOVÁ, TOMATOVÁ

39,-

SPAGHETTI S KRÉMEM Z PEČENÝCH PAPRIK A OVČÍM SÝREM PECORINO

109,-
KUŘECÍ STEAK S KRÉMEM Z PÓRKU A SLANINY, VAŘENÉ BRAMBORY S KORIANDREM 115,-
PIZZA SE ŠUNKOU  119,-
MÍCHANÝ SALÁT S ROSTBÍFEM, GRILOVANÝ CHLÉB /MIX SALÁTŮ, RUKOLA, BRAMBORY GRENAILLE, RAJČATA, GORGONZOLOVÝ DRESINK S TYMIÁNEM/  129,-
!TIP ŠEFKUCHAŘE
KONFITOVANÉ KOUSKY Z KRŮTÍHO STEHNA, BATÁTOVÉ PYRÉ A RAGÚ Z FAZOLEK, KUKUŘICE, ČER.ŘEPY A HRÁŠKU
149,-

Úterý 19.6.2018

11:00 – 14:00

POLÉVKA DLE DENNÍ NABÍDKY    39,-
KUŘECÍ ŠPÍZ, ARAŠÍDOVÁ OMÁČKA A SLADKOKYSELÝ SALÁT Z RÝŽOVÝCH NUDLÍ A ZELENINY  115,-
VCELKU PEČENÁ MARINOVANÁ KRKOVICE, DUŠENÝ LISTOVÝ ŠPENÁT A PEČENÉ BRAMBOROVÉ RÖSTI  115,-

MÍCHANÝ SALÁT S ROSTBÍFEM, GRILOVANÝ CHLÉB /MIX SALÁTŮ, RUKOLA, BRAMBORY GRENAILLE, RAJČATA, GORGONZOLOVÝ DRESINK S TYMIÁNEM/

 129,-
!TIP ŠEFKUCHAŘE
KONFITOVANÉ KOUSKY Z KRŮTÍHO STEHNA, BATÁTOVÉ PYRÉ A RAGÚ Z FAZOLEK, KUKUŘICE, ČER.ŘEPY A HRÁŠKU
 149,-
   

Středa 20.6.2018

11:00 – 14:00

POLÉVKA DLE DENNÍ NABÍDKY

   39,-
VEPŘOVÉ RISOTTO NA ČERVENÉM VÍNĚ, SYPANÉ SÝREM ČEDAR   115,-
LINGUINE S RICOTTOU, CHERRY RAJČÁTKY A RUKOLOU   109,-
MÍCHANÝ SALÁT S ROSTBÍFEM, GRILOVANÝ CHLÉB /MIX SALÁTŮ, RUKOLA, BRAMBORY GRENAILLE, RAJČATA, GORGONZOLOVÝ DRESINK S TYMIÁNEM/   129,-

 ! TIP ŠÉFKUCHAŘE ! KONFITOVANÉ KOUSKY Z KRŮTÍHO STEHNA, BATÁTOVÉ PYRÉ A RAGÚ Z FAZOLEK, KUKUŘICE, ČER.ŘEPY A HRÁŠKU

 149,-
   

Čtvrtek 21.6.2018

11:00 – 14:00

POLÉVKA DLE DENNÍ NABÍDKY   39,-
GNOCCHI S KRÉMEM ZE ŠPENÁTU A BAZALKY  109,-
VEPŘOVÉ KARÉ S OMÁČKOU Z RAJČAT, ČERSTVÉ BAZALKY A ČERNÝCH OLIV, GRATINOVANÉ BRAMB. PYRÉ  115,-

MÍCHANÝ SALÁT S ROSTBÍFEM, GRILOVANÝ CHLÉB /MIX SALÁTŮ, RUKOLA, BRAMBORY GRENAILLE, RAJČATA, GORGONZOLOVÝ DRESINK S TYMIÁNEM/

 129,-
 ! TIP ŠÉFKUCHAŘE ! KONFITOVANÉ KOUSKY Z KRŮTÍHO STEHNA, BATÁTOVÉ PYRÉ A RAGÚ Z FAZOLEK, KUKUŘICE, ČER.ŘEPY A HRÁŠKU
 149,-
   

 Pátek 22.6.2018

 11:00 – 14:00

POLÉVKA DLE DENNÍ NABÍDKY  39,-
KUŘECÍ NUDLIČKY SE SEZAMEM A SMAŽENÝMI ČÍNSKÝMI NUDLEMI V SOJOVO-ZÁZVOROVÉ OMÁČCE  115,-
TELECÍ JÁTRA NA CIBULCE A ČERVENÉM VÍNĚ, PEČENÉ BRAMBORY GRENAILLE PROVONĚNÉ ROZMARÝNEM  109,-
MÍCHANÝ SALÁT S ROSTBÍFEM, GRILOVANÝ CHLÉB /MIX SALÁTŮ, RUKOLA, BRAMBORY GRENAILLE, RAJČATA, GORGONZOLOVÝ DRESINK S TYMIÁNEM/  129,-
 ! TIP ŠÉFKUCHAŘE ! KONFITOVANÉ KOUSKY Z KRŮTÍHO STEHNA, BATÁTOVÉ PYRÉ A RAGÚ Z FAZOLEK, KUKUŘICE, ČER.ŘEPY A HRÁŠKU
 149,-
   

 

Pro informaci o alergenech kontaktujte obsluhu restaurace.

 

lIBNABÍDKY