Denní menu

Pondělí 10.12.2018

11:00 – 14:00

POLÉVKA – KUŘECÍ KRÉM, TOMATOVÁ

42,-
RISOTTO S GORGONZOLOU A KRÉMEM Z PEČENÉ ČERVENÉ ŘEPY115,-
PLÁTEK Z VEPŘOVÉ PEČENĚ, BULGUR A QUINOA V ŘECKÉ OMÁČCE119,-
PIZZA S NIVOU115,-
TIP ŠÉFKUCHAŘE! 
RISOTTO S KALAMÁRY A ČERSTVÝM ŠPENÁTEM
179,-

Úterý 11.12.2018

11:00 – 14:00

POLÉVKA DLE DENNÍ NABÍDKY  42,-
CANNELONI PLNĚNÉ ŠPENÁTEM A KRÁLIČÍM MASEM, ZAPEČENÉ S ŽAMPIÓNOVÝM BEŠAMELEM119,-
PENNE S PESTEM Z PEČENÝCH PAPRIK, DOCHUCENÉ FETA SÝREM115,-

KUŘECÍ STEHNO NA ČERVENÉM VÍNĚ, DOMÁCÍ BRAMBOROVÉ GNOCCHI

119,-

TIP ŠÉFKUCHAŘE! 
RISOTTO S KALAMÁRY A ČERSTVÝM ŠPENÁTEM

179,-
  

Středa 12.12.2018

11:00 – 14:00

POLÉVKA DLE DENNÍ NABÍDKY42,-
RISOTTO SE ŠPENÁTEM A PARMEZÁNEM119,-
ČÍNSKÉ NUDLE S KUŘECÍM MASEM A RESTOVANOU ZELENINOU119,-
KRKOVICE ,,SOUS VIDE,, DODĚLANÁ NA LÁVOVÉM GRILU S HŘÍBKOVOU OMÁČKOU, OPEČENÉ BRAMBORY119,-

TIP ŠÉFKUCHAŘE! 
RISOTTO S KALAMÁRY A ČERSTVÝM ŠPENÁTEM

179,-
  

Čtvrtek 13.12.2018

11:00 – 14:00

POLÉVKA DLE DENNÍ NABÍDKY42,-
GRILOVANÝ BALKÁNSKÝ SÝR, SALÁT Z PEČENÉ GRILOVANÉ ZELENINY, OCHUCENÉ BALZAMIKOVÝM KRÉMEM115,-
PLJESKAVICA, DOMÁCÍ AJVAR A OPEČENÉ BRAMBORY129,-
KUŘECÍ STEAK NA GRILU S LIŠKOVO-ŽAMPIÓNOVÝM KRÉMEM, BRAMBOROVÉ PYRÉ119,-

TIP ŠÉFKUCHAŘE! 
RISOTTO S KALAMÁRY A ČERSTVÝM ŠPENÁTEM

179,-
  

 Pátek 14.12.2018

 11:00 – 14:00

POLÉVKA DLE DENNÍ NABÍDKY42,-
PEČENÉ KUŘECÍ PALIČKY BBQ, JABLEČNÝ COLESLAW119,-
MARINOVANÝ VEPŘOVÝ ŠPÍZ SE ZELENINOU, TEPLÝ SÝROVÝ DIP, OPEČENÝ BRAMBOR S ŘECKÝM KOŘENÍM

119,-

MUSAKA Z KUŘECÍHO MASA, BROKOLICE A BRAMBOR119,-
TIP ŠÉFKUCHAŘE! 
RISOTTO S KALAMÁRY A ČERSTVÝM ŠPENÁTEM
179,-
  

 

Pro informaci o alergenech kontaktujte obsluhu restaurace.