Denní menu

Pondělí 25.3.2019

11:00 – 14:00

POLÉVKA DLE DENNÍ NABÍDKY

  45,-
PLNĚNÝ PAPRIKOVÝ LUSK V RAJČATOVÉ OMÁČCE,BRAMBOROVÉ PYRÉ 119,-
PEČENÉ VYKOSTĚNÉ KUŘECÍ STEHNO PLNĚNÉ CHORISEM, KVĚTÁKOVÉ RISOTTO

 119,-

GNOCCHI S VEPŘOVOU PANENKOU A ŽAMPIÓNY, SMETANOVÁ OMÁČKA S ESTRAGONEM 125,-
! TIP ŠEFKUCHAŘE !
GRILOVANÉ KALAMÁRY, BYLINKOVÁ GREMOLÁTA, VAŘENÉ BRAMBORY SE ŠPENÁTEM
 169,-

Úterý 26.3.2019

11:00 – 14:00

POLÉVKA DLE DENNÍ NABÍDKY  45,-
KRÉMOVÉ DÝŇOVÉ RISOTTO S KUŘECÍM MASEM PROVONĚNÉ KURKUMOU 119,-
PIZZA S ITALSKOU PANCETTOU 125,-
PEČENÉ HOVĚZÍ NA ZELENINĚ, CELEROVÉ PYRÉ 129,-
! TIP ŠEFKUCHAŘE !
GRILOVANÉ KALAMÁRY, BYLINKOVÁ GREMOLÁTA, VAŘENÉ BRAMBORY SE ŠPENÁTEM
 169,-

Středa 27.3.2019

11:00 – 14:00

POLÉVKA DLE DENNÍ NABÍDKY 45,-
JAPONSKÉ POHANKOVÉ NUDLE „SOBA“ S HOVĚZÍM MASEM V SÓJOVO-HOUBOVÉ OMÁČCE125,-
KOUSKY KUŘECÍCH PRSÍČEK VE SLADKÉ CHILLI OMÁČCE, BRAMBOROVÉ PYRÉ S BATATY119,-
VEPŘOVÁ KOTLETA S PERNÍKOVOU OMÁČKOU, DOMÁCÍ KROKETY125,-
! TIP ŠEFKUCHAŘE !
GRILOVANÉ KALAMÁRY, BYLINKOVÁ GREMOLÁTA, VAŘENÉ BRAMBORY SE ŠPENÁTEM
169,-

Čtvrtek 28.3.2019

11:00 – 14:00

POLÉVKA DLE DENNÍ NABÍDKY 45,-
PEČENÝ MEDOVÝ BŮČEK, DUŠENÁ KAPUSTA NA SLANINĚ, DOMÁCÍ NOKY125,-
LASAGNE S KUŘECÍM MASEM, BROKOLICÍ A RAJČATOVOU OMÁČKOU119,-
KRŮTÍ ROLÁDA NA SMETANĚ, PLNĚNÁ PANCETTOU, KYSELOU OKURKOU A MRKVÍ, JASMÍNOVÁ RÝŽE125,-

! TIP ŠEFKUCHAŘE ! 
GRILOVANÉ KALAMÁRY, BYLINKOVÁ GREMOLÁTA, VAŘENÉ BRAMBORY SE ŠPENÁTEM

169,-
  

 Pátek 29.3.2019

 11:00 – 14:00

POLÉVKA DLE DENNÍ NABÍDKY 45,-
SPAGHETTI S OKOUNEM NILSKÝM, ČERSTVÝMI RAJČATY A RUKOLOU129,-
KRŮTÍ KULIČKY S KORIANDREM, SMAŽENÁ RÝŽE SE ZELENINOU

125,-

MARINOVANÁ KUŘECÍ PRSÍČKA S DOMÁCÍ TORTILLOU PLNĚNOU GRILOVANOU ZELENINOU A DRESINKEM ZE ZAKYSANÉ SMETANY125,-
! TIP ŠEFKUCHAŘE ! 
GRILOVANÉ KALAMÁRY, BYLINKOVÁ GREMOLÁTA, VAŘENÉ BRAMBORY SE ŠPENÁTEM
169,-
  

 

Pro informaci o alergenech kontaktujte obsluhu restaurace.