Denní menu

DENNÍ MENU
30.1. – 3.2.2023
PO – PÁ
11:00 – 14:00

PONDĚLÍ 30.1.

POLÉVKA DLE DENNÍ NABÍDKY55,-
BEZLEPKOVÉ SPAGHETTI S PANCETTOU A S KRÉMEM Z ČERSTVÉHO ŠPENÁTU, BAZALKY A RICOTTY169,-
KUŘECÍ PRSÍČKO MARINOVANÉ V MEXICKÉM KOŘENÍ, ZAPEČENÉ CHEDAREM, CIZRNOVÉ RAGÚ SE ZELENINOU169,-
PIZZA MARGHERITA /RAJČATOVÁ OMÁČKA, MOZZARELLA, BAZALKA/159,-

! TIP ŠÉFKUCHAŘE !
FILÁTKO Z MOŘSKÉHO VLKA, PEČENÁ KOŘENOVÁ ZELENINA NA TYMIÁNU

199,-

 

ÚTERÝ 31.1.

POLÉVKA DLE DENNÍ NABÍDKY 55,-
STEAK Z KUŘECÍCH PRSÍČEK S VIŠŇOVOU OMÁČKOU, RÖSTI S ČERSTVÝMI PROVENSÁLSKÝMI BYLINKAMI169,-
HOVĚZÍ LÍČKA NA KOŘENOVÉ ZELENINĚ PO BURGUNDSKU, MÁSLOVÉ GNOCCHI189,-
PIZZA QUATTRO FORMAGGI /RAJČATOVÁ OMÁČKA, 4 DRUHY SÝRŮ/189,-

! TIP ŠÉFKUCHAŘE !
FILÁTKO Z MOŘSKÉHO VLKA, PEČENÁ KOŘENOVÁ ZELENINA NA TYMIÁNU

199,-

 

STŘEDA 1.2.

POLÉVKA DLE DENNÍ NABÍDKY55,-
SMAŽENÝ KVĚTÁK V KOŘENĚNÉ STROUHANCE, VAŘENÉ BRAMBORY S PAŽITKOU A MÁSLEM, TATARSKÁ OMÁČKA165,-
KRŮTÍ KOUSKY V JEMNÉ INDICKÉ OMÁČCE ALA BUTTER CHICKEN, JASMÍNOVÁ RÝŽE175,-
PIZZA PROSCIUTTO CRUDO E RUCOLA /MOZZARELLA, PARMSKÁ ŠUNKA, RUKOLA, HOBLINKY PARMEZÁNU, RAJČATA/189,-
! TIP ŠÉFKUCHAŘE !
FILÁTKO Z MOŘSKÉHO VLKA, PEČENÁ KOŘENOVÁ ZELENINA NA TYMIÁNU
199,-

 

 ČTVRTEK 2.2.

POLÉVKA DLE DENNÍ NABÍDKY55,-
VEPŘOVÁ PANENKA S JABLKY V OMÁČCE Z DEMI GLACE A ACETO BALSAMICO, PYRÉ Z BRAMBOR A KONFITOVANÉHO ČESNEKU179,-
LINGUINE „PASTA FRESCA“ S CHORISEM, RICOTTOU A FENYKLEM175,-
PIZZA ITALIANA /TOMATOVÁ OMÁČKA, MOZZARELLA, PARMSKÁ ŠUNKA, ŽAMPIONY, PARMEZÁN, GORGONZOLA/199,-
! TIP ŠÉFKUCHAŘE !
FILÁTKO Z MOŘSKÉHO VLKA, PEČENÁ KOŘENOVÁ ZELENINA NA TYMIÁNU
199,-

PÁTEK 3.2.

POLÉVKA DLE DENNÍ NABÍDKY55,-
FISH AND CHIPS S DOMÁCÍ TATARSKOU OMÁČKOU, PEČENÉ BRAMBORY VE SLUPCE179,-
KRŮTÍ STEAK S KRÉMOVOU ESTRAGONO-CIBULOVOU OMÁČKOU, ČERSTVÉ TAGLIATELLE NA MÁSLE175,-
PIZZA PROSCIUTTO COTTO /TOMATOVÁ OMÁČKA, MOZZARELLA, ŠUNKA/175,-
! TIP ŠEFKUCHAŘE !
FILÁTKO Z MOŘSKÉHO VLKA, PEČENÁ KOŘENOVÁ ZELENINA NA TYMIÁNU
199,-