Denní menu

DENNÍ MENU
28.11. – 2.12.2022
PO – PÁ
11:00 – 14:00

PONDĚLÍ 28.11.

POLÉVKA DLE DENNÍ NABÍDKY55,-
LASAGNE S ČERSTVÝM ŠPENÁTEM, RICOTTOU A PARMEZÁNEM169,-
KUŘECÍ PRSÍČKO MARINOVANÉ V MEXICKÉM KOŘENÍ, ZAPEČENÉ CHEDAREM, PEČ. BRAMBORY A PETRŽEL S KORIANDREM169,-
PIZZA MARGHERITA /RAJČATOVÁ OMÁČKA, MOZZARELLA, BAZALKA/149,-

! TIP ŠÉFKUCHAŘE !
FILÁTKO Z MOŘSKÉHO VLKA, HOLANDSKÁ OMÁČKA, PEČENÁ KOŘENOVÁ ZELENINA NA TYMIÁNU

199,-

 

ÚTERÝ 29.11.

POLÉVKA DLE DENNÍ NABÍDKY
 55,-
STEAK Z KUŘECÍCH PRSÍČEK S VIŠŇOVOU OMÁČKOU, RÖSTI S ČERSTVÝMI PROVENSÁLSKÝMI BYLINKAMI169,-
HOVĚZÍ LÍČKA NA KOŘENOVÉ ZELENINĚ PO BURGUNDSKU, MÁSLOVÉ GNOCCHI185,-
PIZZA QUATTRO FORMAGGI /RAJČATOVÁ OMÁČKA, 4 DRUHY SÝRŮ/189,-

! TIP ŠÉFKUCHAŘE !
FILÁTKO Z MOŘSKÉHO VLKA, HOLANDSKÁ OMÁČKA, PEČENÁ KOŘENOVÁ ZELENINA NA TYMIÁNU

199,-

 

STŘEDA 30.11.

POLÉVKA DLE DENNÍ NABÍDKY55,-
SMAŽENÝ KVĚTÁK V KOŘENĚNÉ STROUHANCE, VAŘENÉ BRAMBORY S PAŽITKOU A MÁSLEM, TATARSKÁ OMÁČKA165,-
KRŮTÍ KOUSKY V JEMNÉ INDICKÉ OMÁČCE ALA BUTTER CHICKEN, JASMÍNOVÁ RÝŽE175,-
PIZZA PROSCIUTTO CRUDO E RUCOLA/MOZZARELLA, PARMSKÁ ŠUNKA, RUKOLA, HOBLINKY PARMEZÁNU, RAJČATA/189,-
! TIP ŠEFKUCHAŘE !
FILÁTKO Z MOŘSKÉHO VLKA, HOLANDSKÁ OMÁČKA, PEČENÁ KOŘENOVÁ ZELENINA NA TYMIÁNU
199,-

 

 ČTVRTEK 1.12.

POLÉVKA DLE DENNÍ NABÍDKY55,-
ŠPÍZ Z VEPŘOVÉ PANENKY, RESTOVANÉ KAPUSTIČKY SE SLANINOU A BRAMBORAMI179,-
LINGUINE S CHORISEM, RICOTTOU A PEČENOU PAPRIKOU175,-
PIZZA ITALIANA/TOMATOVÁ OMÁČKA, MOZZARELLA, PARMSKÁ ŠUNKA, ŽAMPIONY, PARMEZÁN, GORGONZOLA/189,-
! TIP ŠÉFKUCHAŘE !
FILÁTKO Z MOŘSKÉHO VLKA, HOLANDSKÁ OMÁČKA, PEČENÁ KOŘENOVÁ ZELENINA NA TYMIÁNU
199,-

PÁTEK 2.12.

POLÉVKA DLE DENNÍ NABÍDKY55,-
FISH AND CHIPS S DOMÁCÍ TATARSKOU OMÁČKOU, PEČENÉ BRAMBORY VE SLUPCE179,-
KRŮTÍ STEAK S KRÉMOVOU ESTRAGONO-CIBULOVOU OMÁČKOU, ČERSTVÉ TAGLIATELLE175,-
PIZZA PROSCIUTTO COTTO/TOMATOVÁ OMÁČKA, MOZZARELLA, ŠUNKA/189,-
! TIP ŠEFKUCHAŘE !
FILÁTKO Z MOŘSKÉHO VLKA, HOLANDSKÁ OMÁČKA, PEČENÁ KOŘENOVÁ ZELENINA NA TYMIÁNU
199,-