DENNÍ MENU
30.1. – 3.2.2023
PO – PÁ
11:00 – 14:00
POLÉVKA DLE DENNÍ NABÍDKY | 55,- |
BEZLEPKOVÉ SPAGHETTI S PANCETTOU A S KRÉMEM Z ČERSTVÉHO ŠPENÁTU, BAZALKY A RICOTTY | 169,- |
KUŘECÍ PRSÍČKO MARINOVANÉ V MEXICKÉM KOŘENÍ, ZAPEČENÉ CHEDAREM, CIZRNOVÉ RAGÚ SE ZELENINOU | 169,- |
PIZZA MARGHERITA /RAJČATOVÁ OMÁČKA, MOZZARELLA, BAZALKA/ | 159,- |
! TIP ŠÉFKUCHAŘE ! | 199,- |
POLÉVKA DLE DENNÍ NABÍDKY | 55,- |
STEAK Z KUŘECÍCH PRSÍČEK S VIŠŇOVOU OMÁČKOU, RÖSTI S ČERSTVÝMI PROVENSÁLSKÝMI BYLINKAMI | 169,- |
HOVĚZÍ LÍČKA NA KOŘENOVÉ ZELENINĚ PO BURGUNDSKU, MÁSLOVÉ GNOCCHI | 189,- |
PIZZA QUATTRO FORMAGGI /RAJČATOVÁ OMÁČKA, 4 DRUHY SÝRŮ/ | 189,- |
! TIP ŠÉFKUCHAŘE ! | 199,- |
POLÉVKA DLE DENNÍ NABÍDKY | 55,- |
SMAŽENÝ KVĚTÁK V KOŘENĚNÉ STROUHANCE, VAŘENÉ BRAMBORY S PAŽITKOU A MÁSLEM, TATARSKÁ OMÁČKA | 165,- |
KRŮTÍ KOUSKY V JEMNÉ INDICKÉ OMÁČCE ALA BUTTER CHICKEN, JASMÍNOVÁ RÝŽE | 175,- |
PIZZA PROSCIUTTO CRUDO E RUCOLA /MOZZARELLA, PARMSKÁ ŠUNKA, RUKOLA, HOBLINKY PARMEZÁNU, RAJČATA/ | 189,- |
! TIP ŠÉFKUCHAŘE ! FILÁTKO Z MOŘSKÉHO VLKA, PEČENÁ KOŘENOVÁ ZELENINA NA TYMIÁNU | 199,- |
POLÉVKA DLE DENNÍ NABÍDKY | 55,- |
VEPŘOVÁ PANENKA S JABLKY V OMÁČCE Z DEMI GLACE A ACETO BALSAMICO, PYRÉ Z BRAMBOR A KONFITOVANÉHO ČESNEKU | 179,- |
LINGUINE „PASTA FRESCA“ S CHORISEM, RICOTTOU A FENYKLEM | 175,- |
PIZZA ITALIANA /TOMATOVÁ OMÁČKA, MOZZARELLA, PARMSKÁ ŠUNKA, ŽAMPIONY, PARMEZÁN, GORGONZOLA/ | 199,- |
! TIP ŠÉFKUCHAŘE ! FILÁTKO Z MOŘSKÉHO VLKA, PEČENÁ KOŘENOVÁ ZELENINA NA TYMIÁNU | 199,- |
POLÉVKA DLE DENNÍ NABÍDKY | 55,- |
FISH AND CHIPS S DOMÁCÍ TATARSKOU OMÁČKOU, PEČENÉ BRAMBORY VE SLUPCE | 179,- |
KRŮTÍ STEAK S KRÉMOVOU ESTRAGONO-CIBULOVOU OMÁČKOU, ČERSTVÉ TAGLIATELLE NA MÁSLE | 175,- |
PIZZA PROSCIUTTO COTTO /TOMATOVÁ OMÁČKA, MOZZARELLA, ŠUNKA/ | 175,- |
! TIP ŠEFKUCHAŘE ! FILÁTKO Z MOŘSKÉHO VLKA, PEČENÁ KOŘENOVÁ ZELENINA NA TYMIÁNU | 199,- |